Last week, Wietse Mulder PhD (CEO, GenDx) and Joost Kook (Deputy Director, Stadsschouwburg Utrecht) have signed a new contract for three years to confirm mutual engagement and strengthen their cooperation. Three years ago, GenDx became partner of the Stadsschouwburg Foundation. In the new contract GenDx becomes a founder.

Please find the full press release in Dutch below:

 

GenDx en Stadsschouwburg verstevigen samenwerking

Afgelopen week ondertekenden Wietse Mulder (PhD, CEO van GenDx) en Joost Kok (adjunct-directeur Stadsschouwburg Utrecht) een nieuwe overeenkomst voor drie jaar om de wederzijdse betrokkenheid te bevestigen en de samenwerking te verstevigen. Drie jaar geleden trad GenDx toe als partner van de Stadsschouwburg Foundation. In het nieuwe contract wordt GenDx founder.
De Stadsschouwburg Foundation is een alliantie van Utrechtse organisaties en bedrijven die de schouwburg in staat stellen jaarlijks een aantal exclusieve (en kostbare) producties in het programma op te nemen. Als waardering voor hun steun biedt de schouwburg deelnemers aan de foundation bijzondere faciliteiten zoals ontvangsten van relaties, ontmoetingen tussen founders en diverse vormen van exposure. Andere Founders zijn Douwe Egberts, Rabobank Utrecht e.o. en de Provincie Utrecht.

Wietse Mulder (PhD, CEO van GenDx):
“Drie jaar geleden zijn we partner geworden van de Stadsschouwburg, met het volgende statement: ‘Wij weten wat het betekent om als donor het verschil te maken. Daarom is GenDx partner van Stadschouwburg Utrecht.’
GenDx is een Utrechtse Life Science onderneming en gevestigd op het Utrecht Science Park. In een tijd waarin nagenoeg geen voorstellingen kunnen worden gegeven bij de Stadsschouwburg, willen wij onze betrokkenheid versterken door founder te worden.
De relatie met de stadsschouwburg ligt ons na aan het hart en wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd. Zij kijken er naar uit om weer een voorstelling van eigen keuze bij te kunnen wonen. Daarnaast zijn we een tevreden bezoeker van restaurant Zindering, waar we regelmatig met onze gasten naar toe gaan.”

Joost Kok (adjunct-directeur Stadsschouwburg Utrecht):
“De Stadsschouwburg Foundation is een fijne plek waar veel Utrechtse bedrijven zich thuis voelen. De founders en partners steunen al jaren de activiteiten van Stadsschouwburg Utrecht. Zeker in deze tijd is deze steun hard nodig. We investeren veel in relatiebeheer waarbij het persoonlijke contact voorop staat. Dat dit werkt zien we aan een trouwe partner als GenDx, die nu besloten heeft om founder te worden. Het is hartverwarmend om te zien dat Gendx zoveel vertrouwen in ons uitspreekt, voor nu en in de toekomst.”


Foto:
V.l.n.r.: Joost Kok (adjunct-directeur Stadsschouwburg Utrecht), Wietse Mulder (PhD, CEO GenDx) en Dennis Dercksen (manager sales & sponsoring Stadsschouwburg Utrecht)