Technician (hbo, moleculaire biologie)

GenDx, experts in transplant diagnostics
Als wereldleider op het gebied van moleculaire diagnostiek voor transplantatie, ontwikkelt en verkoopt GenDx software en reagentia waarmee laboratoria weefsel kunnen typeren op DNA-niveau. Hiermee kan de meest geschikte donor gevonden worden voor transplantatie¬patiënten. Naast productontwikkeling onderscheidt GenDx zich door uitmuntende klantenondersteuning en educatie. Met een gemotiveerd team van circa 70 collega’s dragen wij bij aan de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. GenDx breidt uit en daarvoor hebben we nieuwe collega’s nodig met kennis, persoonlijkheid en doorzettings¬vermogen. Wil jij deel uitmaken van een innovatief bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling?
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een

Technician (hbo, moleculaire biologie)

met een hands-on mentaliteit voor wie nauwkeurig werken vanzelfsprekend is

Als Technician binnen GenDx ben je een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet en van nature zeer nauwkeurig werkt. Je voert je experimenten uit voor DNA-diagnostiek en zet je kennis in voor zowel productie (manufacturing) als om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Om dit te realiseren, werk je samen in een team met R&D collega’s met de nieuwste technologieën. Je kunt uitstekend plannen, ter-wijl samenwerken in teamverband voor jou een vanzelfsprekendheid is.

Taken

 • Ontwikkelen van nieuwe producten en procedures voor moleculaire diagnostiek.
 • Verbeteren van bestaande producten en protocollen.
 • Uitvoeren van productiewerkzaamheden als prepareren en aliquoteren van reagentia, uitvoeren van QC’s en assemblage van het eindproduct.
 • Organisatie van het laboratorium.
 • Werken volgens de kwaliteitsstandaard ISO13485.

Functie-eisen

 • Afgeronde HLO opleiding in de richting moleculaire biologie, Life Sciences of gelijkwaardig.
 • Ervaring met real-time PCR, Sanger sequencing en Next Generation Sequencing (NGS) is een pre.
 • Je kunt gemakkelijk omgaan met analyse softwarepakketten.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
 • Woonachtig in de regio van het Utrecht Science Park, of bereid te verhuizen.

Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Maarten Penning PhD, Chief Technology Officer, te bereiken via telefoonnummer 06 133 678 81 of 030 252 3799.

Do we Match?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Roelien Brommersma MSc, CHRO, hrm@gendx.com. Vermeld in de onderwerp regel ‘2020_11’ en je naam.

Acquisitie en bemiddeling door derden of ZZP’ers wordt niet op prijs gesteld.